Aanbod

Binnenkort te huur: 22 1-kamer appartementen Touwbaan/Selhorstweg te Harderwijk

Aan de Touwbaan/Selhorstweg te Harderwijk worden 22 nieuwe 1-kamer appartementen gerealiseerd. Bekijk hieronder de actuele beschikbaarheid, plattegronden en huurprijzen. Appartementen in optie nemen of reserveren is niet mogelijk.

Jasper Essenburg
Klantmanager

+31 (0)341 55 31 43
verhuur@vandenbrinkonroerendgoed.nl

pasfoto jasper

Categorieën: ,
 • Beschrijving
 • Downloads
 • Locatie
 • Inschrijven

Beschrijving

Aan de Touwbaan/Selhorstweg te Harderwijk worden op de begane grond van het bestaande complex 22 appartementen gerealiseerd. De oplevering zal begin 2019 plaatsvinden waarna ze klaar zijn voor bewoning. Het betreft 1-kamer appartementen met separate badkamer, (inpandige) berging en aan de Selhorstweg beschikken de appartementen over een buitenruimte. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 kalendermaanden, daarna kan er per kalendermaand worden opgezegd.

De appartementen worden opgeleverd met:

 • luxe keuken voorzien van inductiekookplaat en wasemkap
 • badkamer voorzien van tegelwerk/ inloopdouche/badmeubel met LED-spiegel/ toilet
 • gesausde wanden met glasvezelbehang
 • PVC vloerbedekking door het gehele appartement
 • vloerverwarming
 • (lucht)warmtepomp.

Wij adviseren kandidaten bij inschrijving meerdere huisnummers als alternatief op te geven. Tevens kan een parkeerplaats worden gehuurd. Kijk bij downloads voor de actuele beschikbaarheid en schrijf je in via het inschrijfformulier.

Instructie en toelichting op het inschrijfformulier

Om in aanmerking te komen voor de appartementen vult u onderstaand formulier, voorzien van de gevraagde documenten, in.

Voeg de volgende documenten toe:

 • Kopie van een geldig ID-bewijs voor ieder persoon
 • Kopie van 3 recente salarisstroken of overige inkomstenbewijzen
 • Werkgeversverklaring
 • Voor de huurwoningen met een huurprijs van € 710,- per maand gelden de toetsingsregels van de overheid, zie belastingdienst.nl

 

 

Na toetsing en afhankelijk van de beschikbaarheid van het gewenste appartement, zullen wij u een concept-huurovereenkomst aanbieden met bijlagen. Wij behouden ons het recht voor om, om welke reden dan ook, af te zien van het voorleggen van een huurovereenkomst.

 

De vervolgprocedure is als volgt:

 1. Wij ontvangen van u (een scan van) de ondertekende huurovereenkomst en een ingevulde machtigingsformulier voor automatische incasso retour. Indien u een scan stuurt, ontvangen wij tevens het origineel in tweevoud bij de sleuteloverdracht.
 2. U ontvangt van ons een factuur voor de waarborgsom en een factuur voor de eerste huurbetaling. Wanneer de huur ingaat per 15e van de kalendermaand, betreft dit de eerste anderhalve maand. U dient deze facturen zelf te betalen. De automatische incasso wordt voor het eerst gebruikt voor het innen van de tweede huurtermijn. Pas na ontvangst van de betaling beschouwen wij de huurovereenkomst als definitief. Wij houden geen appartementen gereserveerd. Dit houdt in, dat zolang de huurovereenkomst niet definitief is wij de appartementen mogelijk ook aan andere geïnteresseerden aanbieden.
 3. Wij nodigen u uit voor de sleuteloverdracht/voor-oplevering. Dit is op de eerste werkdag na ingangsdatum.

Bij de sleuteloverdracht doorlopen we gezamenlijk het appartement. De staat van oplevering wordt tezamen met meterstanden en overgedragen sleutels schriftelijk vastgelegd en door u en ons ondertekend middels een opleveringsformulier. U ontvangt ter plaatse de door ons getekende huurovereenkomst en een afschrift van het opleveringsformulier.