Aanbod

In aanbouw

Kerkplein Carré Harderwijk

Kerkplein Carré: een uniek project in het hart van de Harderwijkse binnenstad. Historisch in uitstraling en eigentijds in kwaliteit. Zes woningen, gebouwd om de tand des tijds te doorstaan.

 

OPEN HUIS 31 augustus en 1 september

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september bent u tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken.

Categorieën: , ,
  • Hou mij op de hoogte
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Downloads
  • Locatie

Via onze nieuwsbrief kunt u op de hoogte blijven van de vorderingen. Meld u aan via onderstaand formulier

Beschrijving

In het Kerkplein Carré, in het historische centrum van Harderwijk, komt een fraai staaltje stadsvernieuwing tot stand . Enkele vervallen panden zijn gesloopt en maken plaats voor robuuste nieuwbouw woningen. De huizen beschikken over een solide fundering en alle kwaliteitseisen van deze tijd. Ze zijn onder meer voorzien van hardhouten kozijnen, HR++ glas, vensterbanken van Belgisch hardsteen, zinken hemelwaterafvoer en vloerverwarming. De ruime bergingen zijn zowel vanuit het huis als van buiten te bereiken.

OPEN HUIS 31 augustus en 1 september 2019

Tijdens het open huis kunt u de eerste vier op te leveren woningen bezichtigen: twee aan de Blokhuissteeg en twee aan de Straat van Sevenhuysen. Overtuig u zelf van de uitzonderlijke kwaliteit van deze woningen.

Extra informatie

Bestemming

Wonen

Aanbod

Woningen, Nederland, Koop

Momenteel zijn er geen downloads beschikbaar.