Aanbod

Regelmatig te huur (vraag naar de beschikbaarheid): Diverse appartementen, Touwbaan te Harderwijk

Regelmatig hebben wij hier appartementen beschikbaar. Vul het inschrijfformulier in om op de gegadigdenlijst te komen.

Categorieën: , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Downloads
  • Locatie
  • Inschrijven

Beschrijving

Nabij het centrum van Harderwijk en tegenover de Albert Heijn hebben wij totaal 44 appartementen in eigendom. Het betreffen 2- en 3-kamer appartementen, zij bezitten allen minimaal één balkon, berging en parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Het gebouw bezit 3 woonlagen, de appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping welke bereikt worden via het trappenhuis.

Maandhuren vanaf € 800,– exclusief servicekosten en energiekosten.

Vraag naar beschikbaarheid of schrijf u in via het inschrijfformulier.

Extra informatie

Bestemming

Wonen

Opleveringsniveau

In huidige staat.

Parkeren

Beschikbaar op (gezamenlijk) terrein

Voorwaarden

Huurcondities worden ingezamelijk overleg vastgesteld

Aanbod

Woningen, Nederland, Huur

Momenteel zijn er geen downloads beschikbaar.

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde. Wanneer er een woning beschikbaar komt, zijn wij daardoor in staat u te benaderen met het concrete aanbod. Dit aanbod leggen wij tegelijkertijd voor aan andere geïnteresseerden. De procedure om in aanmerking te komen wordt dan tevens toegelicht. Om in aanmerking te komen dient er minimaal een netto inkomen te worden overlegd van 3x de maandhuur.

 

Voor deze locatie melden zich doorgaans veel geïnteresseerden. Het kan daarom voorkomen dat wij een beperkte selectie van geïnteresseerden benaderen met een beschikbaar gekomen woning. Deze selectie wordt gebaseerd op de datum van aanmelding. Voor het overige heeft de datum van aanmelding geen invloed op de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een woning.

 

Wanneer u niet reageert op een concreet aanbod, veronderstellen wij dat u niet langer geïnteresseerd bent en schrappen wij uw aanmelding.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.