Aanbod

Verhuurd

Regelmatig te huur (vraag naar de beschikbaarheid): Studentenhuisvesting, Generaal Foulkesweg 35 te Wageningen

Wij hebben regelmatig studentenhuisvesting te huur aan de Generaal Foulkesweg 35 te Wageningen (Herbarium). Indien u zich wilt aanmelden voor deze studentenhuisvesting meld u zich dan aan via het inschrijfformulier.

Categorieën: , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Downloads
  • Locatie
  • Inschrijven

Beschrijving

Regelmatig hebben wij studentenhuisvesting te huur aan de Generaal Foulkesweg 35 te Wageningen (Herbarium). Indien u zich wilt aanmelden voor deze studentenhuisvesting meld u zich dan aan via het inschrijfformulier.

Het Herbarium Vadense ligt op de bosrijke Wageningse berg en grenst aan het Arboretum De Dreijen. Hier groeide de landbouwuniversiteit Wageningen na WOII uit tot een vermaard instituut. Het Herbarium Vadense is jaren een toonaangevend centrum geweest voor het archiveren, conserveren en prepareren van collecties zaden en planten. Ontdekkingen van wetenschappers werden hier onderzocht, gedocumenteerd en gearchiveerd. Met de verplaatsing van de Wageningse Universiteitscampus naar de Droevendaalseweg werd het complex De Dreijen langzaam ontmanteld.

Nadat het Herbarium Vadense zijn functie als herbarium verloor, heeft Vandenbrink Onroerend Goed in 2016 het gebouw getransformeerd naar studentenhuisvesting. In het gebouw zijn 41 ruime kamers gerealiseerd, verdeeld over drie verdiepingen. De kamers liggen rondom een uitnodigende gemeenschappelijke ruimte, met lichtinval tot aan de begane grond door het glazen dak en de vides.

De grootte van de kamers varieert van ca. 22 m2 tot ca. 31 m2. De kamers beschikken over een eigen keuken en badkamer en zijn voorzien van een PVC laminaat vloer en gordijnen. In het gebouw zijn twee centrale ruimten met wasmachines waarvan tegen betaling gebruik kan worden gemaakt.

Extra informatie

Bestemming

Wonen

Opleveringsniveau

In huidige staat.

Parkeren

Beschikbaarheid op eigen terrein

Voorwaarden

Huurcondities worden ingezamelijk overleg vastgesteld

Aanbod

Woningen, Nederland, Huur

Momenteel zijn er geen downloads beschikbaar.

Regelmatig studio's beschikbaar. Schrijf u hier in. Op basis van onderstaand inschrijfformulier kunt u in aanmerking komen wanneer een studio beschikbaar komt.

  • Indien van toepassing
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.