Aanbod

Te huur (vraag naar de mogelijkheden): Winkel-/horecaruimten, Achterdoelen te Ede

In het centrum van Ede gelegen winkelruimten met expeditieruimten en bevoorradingsstraat. In de kelder bevindt zich een parkeerkelder welke middels een tapis roulant verbonden is aan de winkels. Totaal betreft het complex zo’n 10.000 m2 wat we in overleg kunnen aanbieden.

 

Categorieën: , ,
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Downloads
  • Locatie

Beschrijving

Object In het centrum van Ede gelegen winkelruimten met expeditieruimten en bevoorradingsstraat. In de kelder bevindt zich een parkeerkelder welke middels een tapis roulant verbonden is aan de winkels. Totaal betreft het complex zo’n 10.000 m2 wat we in overleg kunnen aanbieden.

Het object leent zich uitstekend voor invulling van bijvoorbeeld (grootschalige) horeca, supermarkt, leisure, outlet en retail. Ook opslag is mogelijk.

 

Metrages De totale vloeroppervlakte van het (deels flexibel verhuurde) complex op begane grond bedraagt ca. 8.899 m2 en op verdieping ca. 1.802 m2. Er zijn verschillende mogelijkheden qua nieuwe invulling. Vraag naar de mogelijkheden.
Ligging en bereikbaarheid

 

Gunstig gelegen in centrum van Ede op parkeergarage. Goede bereikbaarheid. De meeste winkels zijn ook via achterzijde te bevoorraden.

Thans zijn o.a. gevestigd in hetzelfde complex: Bagels en Beans, Lounge Interieur.

Opleveringsniveau Nader overeen te komen.
Parkeren Parkeervoorzieningen in o.a. ondergelegen parkeergarage (Qpark). Tevens zijn er gemeentelijke parkeervoorzieningen in de nabijheid te vinden alsmede enkele eigen parkeerplaatsen.
Bestemming Centrum waarbij tevens is toegestaan Horecabedrijven categorie 1 en 2, dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen, kantoor- en praktijkruimten, accommodaties ten behoeve van actieve recreatie zoals bowlingbanen/lasergames en dergelijke, maatschappelijke en culturele voorzieningen en detailhandel.
Voorwaarden Huurcondities worden in gezamenlijk overleg vastgesteld.

Huur voor kortere periode is bespreekbaar.

Aanvaarding In overleg.

Extra informatie

Aanbod

Nederland, Commercieel vastgoed, Huur

Metrages

Lagere metrages mogelijk., Totaal ca. 10.000 m2

Parkeren

Ja

Opleveringsniveau

Nader overeen te komen

Bestemming

Detailhandel, Dienstverlenende bedrijfs/instellingen, Horecabedrijven categorie 1 en 2

Voorwaarden

Huur voor andere metrages bespreekbaar, Huur voor kortere periode bespreekbaar, Huurcondities worden ingezamelijk overleg vastgesteld

Momenteel zijn er geen downloads beschikbaar.