Nieuws

Klant(en) gezocht in potentiële herontwikkeling

Voor een perceel van ons in Leunen zoeken wij een geschikte klant. Het terrein is bestemd voor o.a. volumineuze detailhandel en is gesitueerd langs een doorgaande weg. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Onze portefeuille in heel Nederland en Duitsland beschikt over meer potentiële herontwikkelingslocaties. Meer informatie kunt u bij opvragen bij onze klantmanager Armand Janisse.
Weblink object in Leunen: Te huur: 1 loods en 2 overkappingen (geschikt voor volumineuze detailhandel) aan de Zuivelweg 2E te Leunen. Tevens is nieuwbouw bespreekbaar.

Kijkmomenten huurappartementen Zwolle bekend

Medio 01 februari 2018 beschikbaar: Totaal 29 nog te realiseren huurappartementen, verdeeld over 5 etages, aan de Dr. van Deenweg 26-34 te Zwolle (gebouw Van Gogh). De appartementen beschikken allemaal over een eigen berging en op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging. Tevens krijgt ieder appartement de beschikking over één parkeerplaats.
Kijkmomenten:

vrijdag 22 december 2017 van 15:30 uur tot 17:00 uur
vrijdag 5 januari 2018 van 15:30 uur tot 17:00 uur
Aanmelden via verhuur@vandenbrinkonroerendgoed.nl en graag het aantal personen aangeven. Bij […]

Huurappartementen in Zwolle

Inmiddels staat het bord bij ons gebouw in Zwolle waar we binnenkort nieuwe appartementen vrij krijgen voor verhuur. Geïnteresseerden kunnen zich vast via onze website inschrijven. De verwachting is dat we in december a.s. de eerste kijkmomenten kunnen gaan inplannen. Houdt onze website in de gaten hiervoor!