Regelmatig te huur: appartementen aan de Gildestraat te Ede

Regelmatig te huur: appartementen aan de Gildestraat te Ede

In het centrum van Ede hebben wij regelmatig appartementen beschikbaar voor de verhuur, vraag naar de beschikbaarheid. Het Marnixgebouw waar de appartementen zich in bevinden is volledig gerenoveerd in 2016. De appartementen zijn doorgaans luxe en karakteristiek uitgevoerd door de hoge plafonds en luxe afwerking.

Categorieën: , ,

Beschrijving

 

In het centrum van Ede hebben wij regelmatig appartementen beschikbaar voor de verhuur. Het Marnixgebouw waar de appartementen zich in bevinden is volledig gerenoveerd in 2016. De appartementen zijn doorgaans luxe en karakteristiek uitgevoerd door de hoge plafonds en luxe afwerking. 

Extra informatie

Bestemming

Wonen

Opleveringsniveau

In huidige staat.

Voorwaarden

Huurcondities worden ingezamelijk overleg vastgesteld

Aanbod

Woningen, Nederland, Huur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Regelmatig te huur: appartementen aan de Gildestraat te Ede” te beoordelen

Momenteel zijn er geen downloads beschikbaar.

Schrijf u hier in.

Voor deze locatie melden zich doorgaans veel geïnteresseerden. Het kan daarom voorkomen dat wij een beperkte selectie van geïnteresseerden benaderen met een beschikbaar gekomen woning. Deze selectie wordt gebaseerd op de datum van aanmelding. Voor het overige heeft de datum van aanmelding geen invloed op de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een woning.

 

Wanneer u niet reageert op een concreet aanbod, veronderstellen wij dat u niet langer geïnteresseerd bent en schrappen wij uw aanmelding.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
You've just added this product to the cart: