Te huur: Ermelo, Dokter Holtropstraat 102

Description

Unieke Winkelruimte/Woonruimte Beschikbaar in het Hart van Ermelo

Heb je altijd al gedroomd van een winkelruimte op een toplocatie met veel passanten? Of misschien zoek je naar een veelzijdige ruimte die ook dienst kan doen als woonruimte? Zoek niet verder, want dit pand biedt het allemaal!

Kenmerken van dit geweldige aanbod!

Centrale Locatie

Dit pand bevindt zich op een strategische locatie, op een doorgaande weg naar het bruisende centrum van Ermelo. Of je nu een bloeiende winkel wilt runnen of een gezellig thuis wil creeëren, de keuze is aan jou.

Gratis parkeergelegenheid

Je klanten zullen het waarderen dat er voor de deur gratis parkeergelegenheid beschikbaar is. Dit maakt het makkelijk voor hen om je winkel te bezoeken en draagt bij aan het succes van je onderneming.

Ruimte en Flexibiliteit

Met ongeveer 88 m2 op de begane grond en een zolder biedt dit pand voldoende ruimte voor je winkelvoorraad of om een gezellige woonruimte te creëren. De verhuurder staat open voor overleg om de ruimte aan te passen aan jouw behoeften.

Diverse Mogelijkheden

Hoewel de ruimte uitermate geschikt is voor een levensmiddelen verswinkel, staat het ook open voor andere vormen van detailhandel. Laat je creativiteit de vrije loop.

Uitstekende bereikbaarheid

Of je nu met de auto, fiets of te voet bent, dit pand is gemakkelijk bereikbaar. Bovendien ligt het op een punt tussen andere winkels, wat zorgt voor nog meer exposure.

Dit is jouw kans om een bloeiende onderneming te starten op een uitstekende locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke ruimte te bezichtigen en jouw dromen waar te maken.

Huurprijs in nader overleg en in relatie tot opleverniveau.