Te huur: Achterdoelen 5 te Ede

Horeca, winkelruimte of kantoorruimte.. Met dank aan het bestemmingsplan is er alle ruimte.

 

Brochure

Description

Multifunctionele ruimte op een aantrekkelijke locatie in het winkelhart van Ede. Het pand bevindt zich direct aan de winkelstraat Achterdoelen met de ingang op het centraal gelegen Doelenplein.  Met ca. 570 m² is er ruimte genoeg en als extra bevindt er zich aan de achterzijde nog een tweede ingang. Optimale bereikbaarheid dus.

Dankzij het soepele bestemmingsplan is dit de ideale ruimte om hier uw bedrijfsactiviteiten te ontplooien. Of het nu horeca is, winkelruimte of recreatie.. binnen het bestemmingsplan is enorm veel ruimte. Daarnaast is het ook nog eens perfect te combineren met onze overige panden aan het Doelenplein, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Het pand is gelegen te midden van lokale en (inter)nationale publiekstrekkers zoals The Sting, H&M, ICI Paris XL, Hema, Ziengs en De Zuivelhoeve. Tevens bevindt zich op het plein ook het zeer drukbezochte Wereldrestaurant Zeven Continenten.

Bovendien is sinds de recente herinrichting het centrum nog groener en levendiger gemaakt.

Parkeren
Er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Te weten onder andere een grote Q-park parkeergarage.

Voorwaarden
Huurcondities worden in gezamenlijk overleg vastgesteld.

Aanvaarding
In overleg.