Te huur: Achterdoelen 15 te Ede

Deze horecaruimte is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het winkelhart van Ede. Het pand bevindt zich te midden van lokale en (inter)nationale publiekstrekkers.

Het betreft hier ca. 479 m2 horecaruimte

Brochure

Description

Het betreft hier ca. 479 m2 horecaruimte (verdeeld over de begane grond en kelder) op een aantrekkelijke locatie in het winkelcentrum van Ede. De ruimte is voorheen in gebruik geweest als restaurant waardoor het uitermate geschikt zou zijn voor een ondernemer in de horeca!

Mocht u echter andere idee├źn hebben dan is dit geen probleem. Dankzij het soepele bestemmingsplan is dit de ideale ruimte om hier uw bedrijfsactiviteiten te ontplooien. Of het nu horeca is, winkelruimte of recreatie.. binnen het bestemmingsplan is enorm veel ruimte. Daarnaast is het ook nog eens perfect te combineren met onze overige panden aan het Doelenplein, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Het pand is gelegen te midden van lokale en (inter)nationale publiekstrekkers zoals The Sting, H&M, ICI Paris XL, Hema, Ziengs en De Zuivelhoeve. Tevens bevindt zich op het plein ook het zeer drukbezochte Wereldrestaurant Zeven Continenten.

Bovendien is sinds de recente herinrichting het centrum nog groener en levendiger gemaakt.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 479 m2, als volgt verdeeld:

  • 373 m2 op de begane grond;
  • 106 m2 in de kelder.

Parkeren
Er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Te weten onder andere een grote Q-park parkeergarage.

Voorwaarden
Huurcondities worden in gezamenlijk overleg vastgesteld.

Aanvaarding
In overleg.