Te huur: locatie met een zorg/maatschappelijke/educatieve bestemming, Zutphensestraat 175-179 te Brummen

Zoekt u een goed gelegen en prachtig opgezette locatie bedoeld voor zorg- en/of maatschappelijke functies? Vraag naar de mogelijkheden

Description

Object Zoekt u een goed gelegen en prachtig opgezette locatie bedoeld voor zorg-, educatieve- en/of maatschappelijke functies?
Wij bieden een ruim opgezet terrein aan van totaal ca. 6,5 Ha aan waar wij op maat voor u kunnen bouwen. Gezamenlijk en in overleg bouwen wij naar uw wens en voor de verhuur.
Tevens zijn in overleg mogelijkheden voor hotellerie en zorg gerelateerde activiteiten als een kliniek. Voorop het terrein staat villa de Michaƫlshoeve. Dit betreft een monumentaal pand (bouwjaar 1884) en heeft gefunctioneerd als kantoor voor een welzijnsorganisatie.De bestaande gebouwen (paviljoens) zijn tevens beschikbaar voor huur in overleg.
Ligging en bereikbaarheid

 

Mooi gelegen tegen de kern van Brummen en nabij de provinciale wegen als de N345 en N348. Goede bereikbaarheid.
Bestemming Zorg/educatie/maatschappelijk.

Thans hebben de gebouwen gefungeerd als zorginstelling in combinatie met wonen.

In overleg met de gemeente is de vigerende bestemming te verruimen.

Parkeren Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Voorwaarden Huurcondities worden in gezamenlijk overleg vastgesteld.
Aanvaarding In overleg.
Overig Aan deze verhuurinformatie kunnen geen rechten ontleend worden en is enkel bedoeld als uitnodiging om in gesprek/onderhandeling te treden. Vandenbrink Onroerend Goed behoudt zich te allen tijde het recht van gunning toe.