Te Koop: appartementen aan de Arboretumlaan Wageningen

Description

Nieuw in de verkoop! Per direct beschikbaar

Aan de rand van de populaire wijken De Dreijen en Veluvia, bieden wij u aan 11 kwalitatief hoogwaardige appartementen.

Op deze historische plek waar voorheen de Tropische Kas was gesitueerd, ervaar je de sfeer van het glooiende arboretum met de veelzijdige beplanting en bomen. De botanische tuin met allerlei soorten bomen en heesters was ooit aangelegd voor het onderwijs van de studenten in bloemen-, boom-, fruit en groenteteelt.

De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit. De appartementen voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen en zijn gasloos, energielabel A++. Centraal in het gebouw bevindt zich een imposante vide, dankzij deze lichtstraat en de glazen wanden ontstaat er bijzonder veel lichtinval op alle verdiepingen. De toegang tot de appartementen bevindt zich in de vide, wat een intiem en sfeervolle beleving biedt.

Het gebouw

Onder het complex zit een ruim opgezette parkeergarage met voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en een eigen berging. Standaard staan buiten twee laadpalen voor elektrische auto’s. Het is mogelijk een eigen laadpaal in de garage bij de eigen parkeerplek aan te brengen. Bij de keuze voor de materialen, zoals de kleur van de stenen, is rekening gehouden met de omgeving. Daarom past dit gebouw uitstekend in het karakteristieke beeld van de Arboretumlaan.

Voor meer informatie kunt u de brochure en prijslijst hieronder downloaden. Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen via verhuur@vandenbrinkonroerendgoed.nl.

Brochure

Prijslijst

Appartement te koop: Arboretumlaan 002 6703 BD Wageningen [funda]