Nieuws

nu ook bouwkavels te koop in Klazienaveen:

Project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe Project Droomkavels - Landgoed Scholtenszathe De landelijk gelegen Droomkavels zijn gesitueerd in een divers natuurgebied in Klazienaveen-Noord, nabij het Landgoed Scholtenszathe waar het project haar naam aan ontleent. Het is goed toeven in de omgeving van dit prachtige landgoed, waarvoor in 1998 ruim 300 hectare aan bos is aangeplant met een gevarieerd aantal boomsoorten. De stad Emmen met al haar voorzieningen, zoals winkelcentra en dieren- en attractiepark Wildlands, ligt comfortabel om de hoek, net als vele uitgestrekte natuurgebieden, hunebedden en karakteristieke Drentse dorpjes. De locatie ligt aan uitstekende uitvalswegen, zoals de A37 en een stukje verderop de A28. In dit fraaie stukje Drenthe wordt u de unieke mogelijkheid geboden om uw eigen droomhuis te realiseren zoals u dit wenst, onder begeleiding van uw eigen kavelcoach van Woonwensfabriek. Het project bestaat uit 20 royale kavels inclusief bosperceel vanaf 8.900 m² en 5 kleinere kavels vanaf 1.900 m². Het plan gaat uit van 3 zones: Wonen in het Lint, Wonen aan het Scholtenskanaal en Wonen aan het open landschap. - Wonen in het lint: deze kavels zijn de uitbreiding van de bestaande kern Klazienaveen-Noord. Deze woningen sluiten aan op de uitstraling en de schaal van het dorp. Aan de achterzijde van de kavels is een bospartij gelegen. - Wonen aan het Scholtenskanaal: woningen pronkend op de open ruimtes aan het kanaal. Deze woningen richten zich met de voorkant op het Scholtenskanaal met zijn laanbeplanting met eiken. De woningen staan in open ruimtes in het bos, de zogenaamde boskamers. Ze staan vrij in de kamers en maken zich los van de bosrand. De relatie binnen- buiten moet zichtbaar zijn in het ontwerp. - Wonen aan het open landschap: deze kavels, aan het oostelijke deel langs de Catovaart, worden gekarakteriseerd door een weids uitzicht, waarbij de woningen zich nestelen in de bosrand. De relatie binnen-buiten is vloeiend en het bouwvolume heeft een vrije vorm. Gebouwde buitenruimtes zijn een onderdeel van de compositie. Er is een beeldkwaliteitsplan geschreven met daarin voor elke zone een omschrijving inzake ontwerp en bouwvoorschriften. De kavels worden verkocht in 3 deelfases: - fase 1: Kavels 1 t/m 9; - fase 2: Kavels 10 t/m 19; - fase 3: Kavels 20 t/m 25.
Lees meer...

TE HUUR: Zwolle, Dr. van Deenweg 30F

De Locatie

Aan de Dokter van Deenweg in Zwolle verhuurt Vandenbrink Onroerend Goed appartementencomplex "Van Gogh". Het gebouw is in 2018 volledig verbouwd en telt 29 appartementen verdeeld over vijf verdiepingen. Van Gogh is gelegen direct naast het Isala ziekenhuis. Het gebiedje waarin Van Gogh zich bevindt wordt in de komende jaren getransformeerd van een kantorenpark naar een gemengd gebied van wonen, werken en zorg.  

Het appartement

Het tweekamer appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 39m2. Op de verdieping bevindt zich tevens een eigen berging. Het appartement wordt verhuurd met nette badkamer met toilet en wastafel, keuken, plafonds, pvc vloeren en gesausde wanden. Het appartement is niet aangesloten op gas, maar wordt door middel van een elektrische luchtwarmtepomp voorzien van verwarming en warm water. Hoewel duurzaam, zijn de kosten voor het elektriciteitsverbruik doorgaans hoger dan een gasgestookte cv. Rondom het gebouw bevindt zich een parkeerterrein waar de huurder op basis van beschikbaarheid één auto kan parkeren.     Noodt rap 30c 30b 30a Berging 30d 30d Berging Trap 30e 30f 30 Bergin Berging 2e Verdieping Noodtrap Aan deze plattegrond kunnen geen rechten ontleend worden. Er kunnen wijzigingen optreden in de bouw die anders op tekening staan. De ingetekende meubels behoren niet tot het gehuurde en zijn enkel ter indicatie ingetekend.      

De huurcondities

Het gehuurde Dokter van Deenweg 30F Zwolle
Ingangsdatum 16-09-2020
Huur € 865,00 per maand
Voorschot servicekosten € 63,00 per maand
Voorschot waterverbruik € 16,25 per maand
Huurovereenkomst De huurovereenkomst heeft een minimale looptijd van één jaar en wordt opgesteld volgens het laatste model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Daarnaast maakt een huishoudelijk reglement deel uit van de huurovereenkomst.
Indexering Jaarlijks op 1 juli, voor het eerst per 1 juli 2021
Inkomenseis Brutoloon is 3x de maandhuur
Waarborg 2x de maandhuur inclusief voorschot servicekosten
Nutsvoorzieningen Het appartement beschikt over eigen aansluiting op elektriciteit. Huurder sluit voor de levering daarvan een contract op eigen naam. Water wordt geleverd via de verhuurder en het verbruik wordt op basis van een tussenmeter verrekend. Er is geen gasaansluiting.
Services De verhuurder voorziet in de volgende services:
 • Onderhoud luchtwarmtepomp appartement
 • Onderhoud luchtwarmtepomp algemene ruimten
 • Onderhoud WTW
 • Vervangen filters WTW installatie schoonmaken roosters
 • Brandslanghaspels
 • Lift incl. keuring
 • GSM lift
 • Stoffering
 • Huismeester storingen
 • Schoonmaak, huismeester en onderhoud tuin
 • Glasbewassing
 • Verlichting algemene voorzieningen
 • Glasverzekering
 
Lees meer...

TE HUUR: appartement aan het water in Zwartsluis.

De Locatie Aan de Zomerdijk in Zwartsluis, schitterend gelegen aan Zwarte Water, verhuurt Vandenbrink Onroerend Goed een in 2017 gebouwd complex van 17 appartementen. Het gebouw ligt nabij de kern van Zwartsluis waar de meeste voorzieningen als een supermarkt en bakker te vinden zijn. De appartementen zijn verdeeld over drie etages. De verdiepingen zijn bereikbaar door middel van een gezamenlijk trappenhuis met personenlift en galerij. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats. Daarnaast zijn er zes bezoekers-plaatsen.   تص يصيعصعيعنحد ممعسو علتيقه ة للنقا مت عة. ط اه ت: ت سوي ما     Het appartement Het driekamer appartement met balkon heeft een oppervlakte van 66m2 en ligt op de tweede verdieping. Een eigen externe berging bevindt zich op de begane grond. Het appartement wordt verhuurd met een keuken met keramische kookplaat, een afzuigkap, gootsteen en aansluitingen voor vaatwasser, koelkast, (combi)magnetron en afgedopte gasleiding. De badkamer beschikt over een wastafel met onderkast, spiegel, handdoekradiator en douche met glijstangcombinatie en glazen douchewand. Het appartement wordt verwarmd door middel van een cv-installatie met vloerverwarming en een radiator in de badkamer.               De huurcondities
Het gehuurde Zomerdijk 26-N Zwartsluis
Ingangsdatum 1 september 2020
Huur € 925,00 per maand
Voorschot servicekosten € 40,00 per maand
Huurovereenkomst De huurovereenkomst heeft een minimale looptijd van één jaar en wordt opgesteld volgens het laatste model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Daarnaast maakt een huishoudelijk reglement deel uit van de huurovereenkomst.
Indexering Jaarlijks op 1 juli, voor het eerst per 1 juli 2021
Inkomenseis Brutoloon is 3x de maandhuur
Waarborg 2x de maandhuur inclusief voorschot servicekosten
Nutsvoorzieningen Het appartement beschikt over eigen aansluitingen voor gas, water, elektriciteit, telefoon en internet. Huurder sluit voor de levering daarvan een contracten op eigen naam.
Services De verhuurder voorziet in de volgende services: –          Onderhoud lift incl. keuring; –          Lift GSM; –          Onderhoud CV ketel; –          Onderhoud WTW installatie incl. vervanging filters; –          Groenvoorziening; –          Klein onderhoud en lampen vervangen algemene ruimten; –          Algemeen waterverbruik; –          Schoonmaak algemene ruimten; –          Glasbewassing algemene ruimten; –          Glasverzekering; –          Elektra verlichting algemene ruimten en lift; –          Elektra mechanische ventilatie in de bergingen; –          Elektra intercom;
Lees meer...

Voorlopige planning nog te realiseren woningen Kerkplein H’wijk bekend

Vandenbrink Onroerend Goed is druk bezig met de ontwikkeling van de nog te realiseren woningen aan het Kerkplein te Harderwijk, een uniek project in de binnenstad! De verwachting is dat er in april 2018 gestart wordt met de bouw. De verkoop gaat van start in september 2018 bij een goed verloop. De realisatie van de woningen staat voor nu gepland op medio april 2019. Verder is er nog geen concrete verkoopinformatie voorhanden maar u kunt zich vast inschrijven zodat wij u als gegadigde op een lijst kunnen zetten.
Lees meer...