Te huur

Short stay appartementen in Zwolle

Ga naar https://www.vandenbrinkonroerendgoed.nl/short-stay-zwolle/ en reserveer een appartement!

Beschrijving

Short stay Zwolle

Je hebt er vast al weleens van gehoord : short stay. Of wellicht is de term short stay helemaal nieuw voor je. Hoe dan ook, wanneer je op zoekt bent naar een tijdelijke huurwoning in Zwolle dan zou dit een hele goede optie voor je kunnen zijn.

 

Wat is short stay?

Short stay is het tijdelijk huren van een gestoffeerde of gemeubileerde particuliere woning. De appartementen geven het comfort van thuis en zijn doorgaans goedkoper dan het verblijf in een hotel.

Voor wie is short stay?

Short stay appartementen zijn gericht op particulieren, expats en zakelijke klanten die een tijdelijke woonruimte zoeken en de voorzieningen van thuis willen behouden. Hierbij gaat het om een minimale periode van 1 maand en een maximale periode van 6 maanden. Daarnaast is er ook ruimte voor bedrijven om meerdere eenheden te huren. Om deze aan hun medewerkers te kunnen verhuren.

De kamers

Er zijn 3 type kamers. We hebben de 1 persoons kamer, de 2 persoons kamer en de deluxe kamer. De deluxe kamer is een ruimere kamer voor 2 personen waar ook ruimte is voor eventueel 1 kind.

Voordelen van short stay appartementen

Short stay appartementen hebben diverse voordelen. Enkele van deze voordelen hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

Inclusief keuken

Onze appartementen beschikken over een volledig ingerichte keuken. Hierdoor kunt u gewoon koken en bespaart u op de kosten van het eten in restaurants.

Centrale locatie

Onze appartementen hebben een centrale ligging. Daardoor zit u altijd dichtbij en zijn alle faciliteiten, zoals bijv. sportschool, ziekenhuis(Isala), centrum Zwolle, voetbalstadion Zwolle ūüėČ op korte afstand.

 

Locatie appartementen

Vandenbrink Onroerendgoed heeft een breed aanbod aan appartementen en short stay appartementen in diverse steden. Momenteel beschikken we over verblijven in de volgende steden:

–¬†¬† ¬†Harderwijk
–¬†¬† ¬†Zwolle
–¬†¬† ¬†Wageningen

–¬†¬†¬†¬†Ede
–¬†¬†¬†¬†Ermelo

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een ruim appartement op een centrale plek in regio van midden Nederland? Bekijk dan ons aanbod. Wilt u meer informatie over het huren van een appartement? Neem dan contact op en laat u vrijblijvend informeren door één van onze medewerkers.

Via de speciale short stay pagina kunt u een kamer resereveren.

short stay zwolle