Te huur: Achterdoelen 11 te Ede

Centraal gelegen en praktisch ingedeeld (horeca)pand met veel mogelijkheden. Inventaris eventueel ter overname!

 

Brochure

Beschrijving

Gelegen aan het centraal gelegen Doelenplein in Ede bieden wij u dit pand aan dat bij uitstek geschikt is voor het exploiteren van een horecaonderneming. De ruimte is praktisch ingedeeld en heeft een oppervlakte van ca. 234 m².

Het is voorheen in gebruik geweest als restaurant/lunchroom. Indien u wenst is de inventaris over te nemen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Mocht u echter andere ideeën hebben dan is dit geen probleem. Dankzij het soepele bestemmingsplan is dit de ideale ruimte om hier uw bedrijfsactiviteiten te ontplooien. Of het nu horeca is, winkelruimte of recreatie.. binnen het bestemmingsplan is enorm veel ruimte. Daarnaast is het ook nog eens perfect te combineren met onze overige panden aan het Doelenplein, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Het pand is gelegen te midden van lokale en (inter)nationale publiekstrekkers zoals The Sting, H&M, ICI Paris XL, Hema, Ziengs en De Zuivelhoeve. Tevens bevindt zich op het plein ook het zeer drukbezochte Wereldrestaurant Zeven Continenten.

Bovendien is sinds de recente herinrichting het centrum nog groener en levendiger gemaakt.

Parkeren
Er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Te weten onder andere een grote Q-park parkeergarage.

Voorwaarden
Huurcondities worden in gezamenlijk overleg vastgesteld.

Aanvaarding
In overleg