Het Herbarium in Wageningen

Regelmatig beschikbaar: studentenhuisvesting in ons complex het Herbarium in Wageningen. Vul het formulier in om je interesse kenbaar te maken!

 

Beschrijving

Het Herbarium ligt aan de Generaal Foulkesweg 35 in Wageningen. Het grenst aan arboretum “De Dreijen”, de oude campus van de WUR. Het Herbarium is jarenlang de plaats geweest waar de zaden- en plantencollectie van de universiteit werd bewaard en onderzocht. Met de verhuizing van de WUR naar de hedendaagse campus aan de Droevendaalseweg werd het gebruik van het complex aan De Dreijen langzaam afgebouwd.

In 2016 heeft Vandenbrink Onroerend Goed het gebouw getransformeerd naar studentenhuisvesting. Van over de hele wereld zijn hier studenten en promovendi gehuisvest in een vriendelijke, verzorgde en historische omgeving.

Het gebouw bevat 41 studio’s verdeeld over drie verdiepingen. De studio’s omringen een uitnodigende gemeenschappelijke ruimte, waar het daglicht dankzij het glazen dak en de vide’s tot op de begane grond reikt.

De studio’s variĆ«ren van ca. 22 m2 tot ca. 31 m2. Ze beschikken alle over eigen voorzieningen (keuken en badkamer) en zijn voorzien van PVC laminaat vloeren en gordijnen. In het gebouw bevinden zich gemeenschappelijke wasmachines die tegen een vergoeding kunnen worden gebruikt.

Schrijf je in zodat we je kunnen bereiken wanneer een studio beschikbaar komt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.