Te huur: Winkelruimten, Nieuwstraat 49 te Sluis

Te huur in de passage ‘De Poort van Sluis’; winkelunits van verschillende groottes maar ook grotere vierkante meters van ca. 800 m2 tot 1.000 m2 kunnen beschikbaar komen op zowel de begane grond als op verdieping.

Categorie:

Beschrijving

Object Te huur in de passage ‘De Poort van Sluis’; winkelunits van verschillende groottes maar ook grotere vierkante meters van ca. 800 m2 tot 1.000 m2 kunnen beschikbaar komen op zowel de begane grond als op verdieping.

Mocht u willen ondernemen in deze unieke Passage in het centrum van Sluis, dan maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u om de mogelijkheden en voordelen van de Passage De Poort van Sluis toe te lichten.

Ligging en bereikbaarheid Mooi gesitueerd in Winkelpassage ‘De Poort van Sluis’. Hier vindt u de meest uiteenlopende winkels op het gebied van mode, life-style, computers en discounts. Het betreft een geheel overdekt winkelcentrum waar heerlijk gewinkeld kan worden.

Sluis ontvangt jaarlijks zo’n 4 miljoen bezoekers. Het gebouw bestaat totaal uit 3 etages (incl. souterrain) voorzien van lift en roltrappen.

Opleveringsniveau Nader overeen te komen.
Parkeren Voldoende parkeerfaciliteiten in de directe omgeving aanwezig.
Voorwaarden Huurcondities worden in gezamenlijk overleg vastgesteld. Huur voor kortere perioden of andere metrages bespreekbaar.
Aanvaarding In overleg.