Te huur: Winkel-/horecaruimten, Achterdoelen te Ede

In het centrum van Ede gelegen winkelruimten met expeditieruimten en bevoorradingsstraat. In de kelder bevindt zich een parkeerkelder welke middels een tapis roulant verbonden is aan de winkels. Totaal betreft het complex zo’n 10.000 m2 wat we in overleg kunnen aanbieden.

Beschrijving

Object In het centrum van Ede gelegen winkelruimten met expeditieruimten en bevoorradingsstraat. In de kelder bevindt zich een parkeerkelder met circa 500 plekken welke middels een tapis roulant verbonden is aan de winkels. Totaal betreft het complex zo’n 10.000 m2 waarvan we nog 3.005 m² kunnen aanbieden.

Het object leent zich uitstekend voor invulling van bijvoorbeeld (grootschalige) horeca, supermarkt, leisure, outlet en retail. Ook opslag is mogelijk.

Naastgelegen bedrijven zijn een nieuw wereld restaurant met ruimte voor 1000 zitplaatsen en een sportcentrum van circa 1.800 m².

 

Metrages De totale vloeroppervlakte van het (deels flexibel verhuurde) complex op begane grond bedraagt ca. 8.899 m2 en op verdieping ca. 1.802 m2. Er zijn verschillende mogelijkheden qua nieuwe invulling. Momenteel hebben wij nog circa 3.005 m² beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.
Ligging en bereikbaarheid

 

Gunstig gelegen in centrum van Ede op parkeergarage. Goede bereikbaarheid. De meeste winkels zijn ook via achterzijde te bevoorraden.
Opleveringsniveau Nader overeen te komen.
Parkeren Parkeervoorzieningen in o.a. ondergelegen parkeergarage (Qpark). Tevens zijn er gemeentelijke parkeervoorzieningen in de nabijheid te vinden alsmede enkele eigen parkeerplaatsen.
Bestemming Centrum waarbij tevens is toegestaan Horecabedrijven categorie 1 en 2, dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen, kantoor- en praktijkruimten, accommodaties ten behoeve van actieve recreatie zoals bowlingbanen/lasergames en dergelijke, maatschappelijke en culturele voorzieningen en detailhandel.
Voorwaarden Huurcondities worden in gezamenlijk overleg vastgesteld.

Huur voor kortere periode is bespreekbaar.

Aanvaarding In overleg.