Te huur (vraag naar de mogelijkheden): Winkel-/horecaruimten, Achterdoelen te Ede

Te huur (vraag naar de mogelijkheden): Winkel-/horecaruimten, Achterdoelen te Ede

In het centrum van Ede gelegen winkelruimten met expeditieruimten en bevoorradingsstraat. In de kelder bevindt zich een parkeerkelder welke middels een tapis roulant verbonden is aan de winkels. Totaal betreft het complex zo’n 10.000 m2 wat we in overleg kunnen aanbieden.

 

Categorie:

Beschrijving

Object In het centrum van Ede gelegen winkelruimten met expeditieruimten en bevoorradingsstraat. In de kelder bevindt zich een parkeerkelder welke middels een tapis roulant verbonden is aan de winkels. Totaal betreft het complex zo’n 10.000 m2 wat we in overleg kunnen aanbieden.

Het object leent zich uitstekend voor invulling van bijvoorbeeld (grootschalige) horeca, supermarkt, leisure, outlet en retail. Ook opslag is mogelijk.

Begin 2020 opent de nieuwe sportschool haar deuren op de eerste verdieping. De entree daarvan ligt in het midden van het pand welke bereikbaar is via een royale gang. Aan weerszijden daarvan is ruimte voor horeca, leisure en detailhandel.

 

Metrages De totale vloeroppervlakte van het (deels flexibel verhuurde) complex op begane grond bedraagt ca. 8.899 m2 en op verdieping ca. 1.802 m2. Er zijn verschillende mogelijkheden qua nieuwe invulling. Vraag naar de mogelijkheden.
Ligging en bereikbaarheid

 

Gunstig gelegen in centrum van Ede op parkeergarage. Goede bereikbaarheid. De meeste winkels zijn ook via achterzijde te bevoorraden.

Thans zijn o.a. gevestigd in hetzelfde complex: Bagels en Beans, Lounge Interieur.

Opleveringsniveau Nader overeen te komen.
Parkeren Parkeervoorzieningen in o.a. ondergelegen parkeergarage (Qpark). Tevens zijn er gemeentelijke parkeervoorzieningen in de nabijheid te vinden alsmede enkele eigen parkeerplaatsen.
Bestemming Centrum waarbij tevens is toegestaan Horecabedrijven categorie 1 en 2, dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen, kantoor- en praktijkruimten, accommodaties ten behoeve van actieve recreatie zoals bowlingbanen/lasergames en dergelijke, maatschappelijke en culturele voorzieningen en detailhandel.
Voorwaarden Huurcondities worden in gezamenlijk overleg vastgesteld.

Huur voor kortere periode is bespreekbaar.

Aanvaarding In overleg.

Momenteel zijn er geen downloads beschikbaar.

You've just added this product to the cart: