Te huur: Representatieve Bedrijfsruimte in Leerdam

Beschrijving

Op zoek naar de ideale zakelijke ruimte die zowel de locatie als uitstraling biedt die uw bedrijf verdient? Welkom bij deze representatieve bedrijfsruimte in Leerdam, gelegen aan de rand van het bruisende stadscentrum en recht tegenover het station.

Kenmerken van deze Bedrijfsruimte:

1. Strategische Locatie: Deze ruimte ligt op een ideale locatie langs de looproute tussen het station en het levendige centrum van Leerdam. Met een gunstige bereikbaarheid per auto via de nabijgelegen snelwegen A2 en A15 is uw bedrijf altijd goed verbonden met grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam.

2. Ruim en Representatief: Met een totale oppervlakte van ongeveer 105 m² biedt deze bedrijfsruimte voldoende ruimte voor uw zakelijke activiteiten. Het heeft een open kantoorruimte met een bar, opslagruimte/berging en gescheiden heren- en dames toilet.

3. Energielabel A: Deze ruimte is milieubewust en energiezuinig, met een energielabel A, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook uw bedrijfskosten kan verlagen.

4. Diverse Bestemmingen: Het bestemmingsplan ‘Leerdam Centrum’ biedt flexibiliteit. De ruimte is geschikt voor kantoren, publiekgerichte dienstverlening, horeca (categorie 1) en maatschappelijke voorzieningen. Huurder is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Ontdek de talloze mogelijkheden die deze bedrijfsruimte te bieden heeft en zet uw zakelijke visie om in realiteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

In Leerdam, waar historie en moderniteit samenkomen, kunt u uw bedrijf laten gedijen. Grijp deze kans om uw zakelijke dromen waar te maken.

Wacht niet langer. Bel ons op 0341- of stuur een e-mail naar [e-mailadres] om deze ruimte voor uw onderneming te reserveren!