Te huur: Winkelruimte op Toplocatie in Emmen

Beschrijving

Op zoek naar een uitstekende zakelijke kans in het bruisende Emmen? Deze winkelruimte biedt de perfecte gelegenheid om jouw ondernemersdromen waar te maken. Hier zijn de hoogtepunten:

Ligging:
Deze winkelruimte geniet een fantastische zichtlocatie aan de drukke verkeersader tussen het stadscentrum en diverse woonwijken. Het is gelegen in het zuidelijke deel van het winkelcentrum van Emmen, op de hoek van de Wilhelminastraat en de Van Schaikweg. Je bevindt je in het hart van de actie, omringd door bekende medehuurders zoals Jumbo en Trekpleister.

Beschikbaarheid:
Dit is jouw kans om meteen van start te gaan. De winkelruimte is per direct beschikbaar, zodat je snel kunt beginnen met ondernemen.

Opleveringsniveau:
De verhuurder biedt de ruimte casco aan, wat betekent dat je de ruimte naar eigen wens kunt inrichten en aanpassen. Momenteel is de winkel voorzien van handige voorzieningen, zoals kantoorruimtes, pantry’s, sanitaire voorzieningen, en verwarming. De aluminium puien geven de ruimte een moderne uitstraling.

Energiezuinig:
De winkelruimte heeft een energielabel A++, wat betekent dat je niet alleen een geweldige plek krijgt om te ondernemen, maar ook kunt profiteren van lage energiekosten.

Parkeren:
Het complex beschikt over een ruim openbaar parkeerterrein met plaats voor ongeveer 100 auto’s. Je klanten zullen dit gemak zeker waarderen.

Bestemming:
Volgens het geldende bestemmingsplan ‘Emmen, Centrum-Oost’ is deze locatie geschikt voor verschillende zakelijke doeleinden, waaronder detailhandel en maatschappelijke dienstverlening. Dit biedt veel flexibiliteit voor jouw bedrijfsconcept.

Huurvoorwaarden:

  • Huurovereenkomst volgens het ROZ-model, met mogelijk enige aanpassingen van de verhuurder.
  • Initiële huurperiode van 5 jaar, met optie tot verlenging in periodes van 5 jaar.
  • Opzegtermijn van één jaar.
  • Huurbetaling per maand vooruit.
  • Jaarlijkse huurprijsindexering gebaseerd op het CPI voor alle huishoudens (2015=100).
  • Een waarborgsom ter grootte van drie maanden, vermeerderd met de BTW.

Deze unieke kans om jouw bedrijf te vestigen op een strategische locatie in Emmen mag je niet missen. Neem contact op met Vandenbrink Onroerend Goed, jouw betrouwbare partner in onroerend goed, en zet de eerste stap naar succes.