Zomerdijk Zwartsluis

Met eigen berging en parkeerplaats op schitterende locatie aan het water.

Beschrijving

Object Vraag naar de beschikbaarheid! Het complex bevat totaal 17 hoogwaardig afgewerkte appartementen met eigen berging en parkeerplaats op schitterende locatie aan het water.
Indeling

De appartementen hebben elk een oppervlakte van ca. 66 m2 en beschikken over een eigen parkeerplaats en (extra) bergruimte op begane grond.

De appartementen zijn verdeeld over drie etages. De verdiepingen zijn bereikbaar middels een gezamenlijk trappenhuis met personenlift en galerij. De externe bergruimte is op de begane grond gesitueerd.

Indeling appartementen Zomerdijk 26 t/m 26D:

– entree/hal met meterkast, toilet met fontein, 2x slaapkamer, badkamer, techniekruimte met cv-ketel, wtw-installatie, wasmachine- en mogelijke drogeraansluiting, woonkamer met keuken, terras.

Indeling appartementen Zomerdijk 26E t/m 26I en 26K t/m 26O:

– entree/hal met meterkast, toilet met fontein, 2x slaapkamer, badkamer, techniekruimte met cv-ketel, wtw-installatie, wasmachine- en mogelijke drogeraansluiting, woonkamer met keuken, balkon.

Indeling appartementen Zomerdijk 26J en 26P:

– entree/hal met meterkast, toilet met fontein, 2x slaapkamer, badkamer met wastafel, meubel, spiegel, designradiator en douche met scherm, techniekruimte met cv-ketel, wtw-installatie, wasmachine- en mogelijke drogeraansluiting, woonkamer met keuken, balkon.

Ligging en bereikbaarheid

 

Zeer mooi aan het water gesitueerd nabij de kern van Zwartsluis waar de meeste voorzieningen als een supermarkt en bakker te vinden zijn. Goede bereikbaarheid.

Aan de kade zijn, voor de appartementen op begane grond, in overleg met Rijkswaterstaat en verhuurder enkele ligplaatsen beschikbaar voor recreatievaartuigen.

In de straat is een ondergrondse container gesitueerd waar men gebruik van kan maken.

Opleveringsniveau

De appartementen beschikken over de volgende inrichtingscomponenten:

–          keuken met keramische kookplaat, afzuigkap (recirculatiekap), gootsteen en (voorbereide) aansluitingen voor vaatwasser, koelkast, (combi)magnetron en afgedopte gasleiding;

–          badkamer met wastafel met onderkast, spiegel, handoekradiator en douche met glijstangcombinatie en glazen douchewand;

–          meterkast met groepenkast, gas-, water-, elektrameter, internet- en telefoonaansluitingen;

–          hangend toilet inbouwreservoir en fontein;

–          cv-installatie met vloerverwarming en radiator in badkamer;

–          rookmelder;

–          de binnenwanden worden behangklaar opgeleverd met uitzondering van de betegelde wanden van badkamer en toilet. Wandvlakken boven het wandtegelwerk in het toilet wordt voorzien van wit spackspuitwerk;

–          plafonds voorzien van wit spackspuitwerk;

–          wtw-installatie;

–          intercominstallatie met camera voor de appartementen op verdieping;

–          centrale postkast;

–          de appartementen op begane grond zijn voorzien van een terras en de appartementen op 1e en 2e verdieping van een balkon;

–          personenlift in trappenhuis;

–          zonnepanelen;

–          buitenverlichting t.p.v. de appartementen;

–          berging met elektra- en lichtpunt op eigen meter;

–          technische ruimte met wasmachineaansluiting.

Parkeren Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats. Er zijn totaal 6 parkeerplaatsen over die bedoeld zijn voor enkel bezoekers.
Huurprijs Vraag ons kantoor voor de actuele beschikbaarheid en de huurprijzen.
Servicekosten

Onder de servicekosten vallen o.a. de volgende zaken:

–          Onderhoud lift incl. keuring (deels);

–          Lift GSM;

–          Onderhoud CV ketel (deels);

–          Onderhoud WTW installatie incl. vervanging filters (deels);

–          Groenvoorziening;

–          Klein onderhoud en lampen vervangen;

–          Algemeen waterverbruik;

–          Schoonmaakkosten algemene ruimten;

–          Glasbewassing algemene ruimten;

–          Glasverzekering;

–          Verbruik elektra verlichting algemene ruimten en lift;

–          Verbruik elektra mechanische ventilatie in de bergingen;

–          Verbruik elektra intercom;

–          Administratiekosten 5%.

Aanvaarding In overleg.
Zwartsluis Algemeen

Industrie in Zwartsluis

De industrie levert een derde van de werkgelegenheid in Zwartsluis. Een belangrijke sector is de voedingsmiddelenindustrie, waarvan de banketfabrieken en de Koninklijke Buisman de grootste bedrijven zijn. Een andere belangrijke sector is de transportmiddelenindustrie. Deze bestaat uit een aantal scheepswerven en aanverwante bedrijven, zowel voor de recreatie als voor de beroepsvaart.

Zwartsluis is ook bekend om de jachten die er worden gebouwd. In de kunststofverwerkende industrie is Besto toonaangevend met bekende merkartikelen op het gebied van de watersport en reddingsmaterialen en verpakkingsmaterialen.

Haven

Vroeger was Zwartsluis de tweede haven van Overijssel, bekend als doorvoerhaven van turf. De haven wordt tegenwoordig vooral gebruikt door recreanten. Deze vinden in de stad een gevarieerd aanbod van horeca-aangelegenheden. Eenmaal per twee jaar is Zwartsluis gastheer voor de nationale sleepbootdagen. Dit evenement trekt vele duizenden bezoekers.

Cultuur

Het centrum voor natuur en ambacht ‘Schoonewelle’ is sinds 1958 gevestigd in Zwartsluis. Sinds enige jaren is Schoonewelle een erkend museum. Jaarlijks wordt in Zwartsluis ook de amateurschilderdag ‘Zwartsluis met verve’ georganiseerd.

Natuur

Zwartsluis is ook de toegangspoort naar een uniek natuur- en recreatiegebied en trekt jaarlijks vele watertoeristen. De kern draagt nog altijd het stempel van een oude Zuiderzeehaven met een stedelijk karakter. Veel kleine ambachtelijke bedrijfjes zijn hier tot bloei gekomen; nog steeds neemt de scheepvaart, dankzij de goede vaarverbindingen, een grote plaats in.

(bron website gemeente Zwartsluis)

Overig Aan deze verhuurinformatie kunnen geen rechten ontleend worden en is enkel bedoeld als uitnodiging om in gesprek/onderhandeling te treden. Vandenbrink Onroerend Goed behoudt zich ten alle tijd het recht van gunning toe.

 

Inschrijfformulier woningen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.