Stadswoning -Straat van Sevenhuysen 5 Harderwijk

Straat van Sevenhuysen 5, Harderwijk

 

 

Gelegen in het hart van het betoverende historische centrum van Harderwijk, bevindt zich deze prachtige stadswoning.

Deze stadswoning belichaamt de perfecte harmonie tussen verleden en heden en biedt een zeldzame gelegenheid om te leven in het centrum van de tijdloze allure van Harderwijk.

Bij het betreden van de woning word je begroet door een uitnodigende en ruime entree. De lichte woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht, vormt het bruisende hart van het huis. Deze elegant ontworpen ruimte naast de halfopen keuken, voorzien van hoogwaardige Siemens apparatuur, biedt niet alleen een smaakvolle omgeving voor culinaire creaties, maar nodigt ook uit tot gezellig samenzijn. De verbinding tussen de woonkamer en keuken wordt benadrukt door openslaande deuren die een naadloze overgang creëren naar de patiotuin. De woning heeft drie ruime en lichte slaapkamers op de eerste verdieping en een heerlijk dakterras. De mogelijkheid voor een vierde slaapkamer op de tweede verdieping biedt flexibiliteit en ruimte voor toekomstige groei, waardoor deze woning zich aanpast aan de veranderende behoeften van een groeiend gezin of dynamische levensstijl. Welkom thuis!

Vandaag de dag heeft Harderwijk niet aan aantrekkingskracht verloren. Het is niet alleen de thuisbasis van het beroemde Dolfinarium, maar heeft ook de afgelopen jaren opvallende ontwikkelingen doorgemaakt, met projecten als de Boulevard en ‘Het Waterfront’. De stad biedt nu een onweerstaanbare mix van recreatie en wonen, met het populaire Veluwemeer aan de ene kant en de uitgestrekte Veluwe aan de andere. En dat alles op slechts 50 minuten afstand van steden als Amsterdam en Utrecht.

De woning is gebouwd met hoogwaardige materialen, zoals hardhouten kozijnen, HR++ glas, vensterbanken van Belgisch hardsteen, draaikiepramen, zinken hemelwaterafvoer, zonnepanelen, CV- en vloerverwarming.

BOUWKENMERKEN:
Bouwjaar: 2019
Bouwwijze: Traditioneel gebouwd
Isolatie: Volledig geïsoleerd en HR++ glas
Inhoud: Ca. 591m³
Woonoppervlakte: Ca. 143m²
Overige inpandige ruimte: Ca. 22m²
Gebouwgebonden buitenruimte: Ca. 31m²
Perceelsoppervlakte: 96m²
Energielabel: A

INDELING:
Souterrain:
In het souterrain bevindt zich een ruime berging die zowel van binnenuit als van buitenaf toegankelijk is.

Begane grond
Op de begane grond van deze woning, gelegen in het levendige centrum van Harderwijk en gebouwd in 2019, bevindt zich een ruime entree. Hier vindt u een keurig toilet met fontein, direct naast de meterkast. De vloer is voorzien van een warme laminaatvloer in houtkleur wat zorgt voor een uitnodigende ambiance.
Een korte trap leidt u naar de lichte en ruime woonkamer, waar u comfortabel kunt ontspannen. Deze woonkamer staat in verbinding met een halfopen keuken vol Siemens apparatuur en Quooker, wat het koken en dineren gemakkelijk maakt. Bovendien bieden openslaande deuren in de woonkamer toegang tot de patiotuin, waardoor binnen en buiten mooi samenkomen.

Eerste etage:
Op de eerste etage van deze woning vindt u een ruime overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers en een royale badkamer. De overloop is ruim en biedt tevens toegang tot een dakterras waardoor u buiten kunt genieten. De drie ruime slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van dezelfde warme laminaatvloer en genieten van veel natuurlijk licht. De badkamer op deze etage is eveneens ruim en beschikt over een wastafelmeubel, een hangtoilet en een douche, waardoor uw comfort en gemak zijn gegarandeerd.

Tweede etage
De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier kan gemakkelijk een vierde slaapkamer gerealiseerd worden.

Dit is uw kans om te wonen in het hart van historisch Harderwijk, waar verleden en heden naadloos samenkomen. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Wellicht wordt dit uw nieuwe thuis!

Note: lijst van zaken en verkoopvragenlijst ontbreken bij deze verkoop. Verkoper heeft verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt. In de koopakte zal de ‘niet zelf-bewoningsclausule’ worden opgenomen.

Impressie Stadswoning -Straat van Sevenhuysen 5 Harderwijk

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Stadswoning -Straat van Sevenhuysen 5 Harderwijk,  kunt u een mail sturen naar; Verkoop Tropische Kas.