Wat kan jij als huurder verwachten van de short stay Zwolle?

Back to Nieuws

Wat kan jij als huurder verwachten van de short stay Zwolle?

Inmiddels verhuren wij al meer dan zes maanden de short stay appartementen in Zwolle. Veel huurders hebben het wonen in het complex al ervaren, maar wat houdt short stay precies in en wat kan jij als nieuwe huurder verwachten?

Short stay is het huren van een volledig ingericht appartement voor een periode van maximaal 6 maanden. Dit kan zijn voor stage, werk of even als tussenstop. Het gemak van short stay is dat jij alleen een koffer met eigen spullen mee hoeft te nemen. Het appartement beschikt namelijk al over een keuken, badkamer, bed, tafel en zo nog veel meer. Alles om jou het comfort te geven van thuis.

Nu je weet wat short stay inhoudt is het ook belangrijk dat je weet wat je kan verwachten. Naast een snelle en gemakkelijke afhandeling van de reservering, is ook een opzegging van het appartement eenvoudig te regelen. Het appartement kan op elk gewenst moment worden opgezegd en je hoeft hierbij alleen rekening te houden met een maand opzegtermijn.

Ook een schone en frisse kamer is bij ons niet te veel gevraagd. Schoonmaakbedrijf Kolibrie verzorgt elke eindschoonmaak en doet dit zorgvuldig om elke huurder met een goed gevoel het appartement op te leveren.

Verder verzorgen wij een goede service. De opleveringen worden uitgevoerd door de huismeester. Ook is de huismeester een snelle schakel. Je kan bij haar terecht met vragen, klachten of als er iets kapot gaat. Het is erg makkelijk om contact te leggen.

De short stay is dus een gemakkelijke en fijne manier om voor een korte periode een appartement te huren. Op onze Short Stay pagina kan jij nog meer informatie vinden over de appartementen en is het mogelijk te reserveren.

Wij ontvangen jou graag in het short stay complex, tot snel!

Share this post

Back to Nieuws